maanantai 3. tammikuuta 2011

Meidän uusi vuosi

Niin se vuosi vaihtui. Ja tää olikin sitten meidän eka uusi vuosi, ja me jännitettiin sitä melkein yhtä paljon kun jouluakin. Ja kun sitten tuli keskiyö niin me oltiin ihan innoissamme ja tuijotettiin vaan ikkunasta ulos. Me nähtiin niin paljon erilaisia raketteja että te ette kyllä usko! Voi miten kauniisti ne loi kuvioita taivaalle. Ja ne värit! Meitä väsytti kyllä silloin jo aika paljon, joten me käytiin tossa yhden maissa yöllä sit nukkumaan. Eikä silloin ihmiset enää ampunu niin paljon raketteja että olis kannattanu enää valvoa. Mut ennen nukahtamista me kuiteski porukassa päätettiin, että seuraavana päivänä mekin ammuttais uudenvuoden raketteja altaan pinnalle.. No vihdoin se aamu sitten koitti, ja meidän piti ootella jonkun aikaa ennen meidän ilotulitusta. Emäntä oli nääs suunnitellu vedenvaihtoa ja Pientä Mylläystä. Oli vihdoinkin tapahtunu jotain mitä toi emäntä oli oottanu jo niin kauan. Nimittäin noi nopeakasvuset kasvit oli vihdoinkin kasvanu altaan pinnalle saakka. Nyt emäntä sit halus katkaista ne ja istuttaa latvat pohjaan. Näin se pystyy lisäämään kasvien määrää. Meidän piti ootella että se leikkais noi kasvit, me nääs tarvittiin noita kasveja meidän ilotulitukseen. Ai miksi? No kattokaas.. Me kalat ei pystytä sytyttämään raketteja näillä evillä. Eikä ne raketit ees syttyis täällä veden alla. Joten Herra Imunen sano että meidän täytyy vähän improvisoida. Ja Herra Imunenhan sen keksi. Noi leikatut kasvit on oivia toimittamaan rakettien virkaa. Ja kun emäntä oli sit vihdoin saanu veden vaihdettua ja poistu altaan läheltä, niin sit me alettiin heti ampua meidän raketteja, ja huutelemaan toisillemme hyvän uuden vuoden toivotuksia. Me uitiiin vauhdilla niiden katkaistujen kasvien läheltä, niin että veden virtaus sai ne irtoamaan pohjasta. Kun ne sitten nousivat pinnalle saakka kellumaan, me leikittiin että ne räjähti ja antoi meille kivan vihreän kuvion. Kun yksi kasvi kellui pinnalla, me irrotettiin heti toinen perään. Se oli tosi kivaa!! Me ammuttiin aika monta rakettia!! Ja tää leikki muuttu vielä paremmaks siinä vaiheessa kun emäntä huomas että kasvit kelluu. Se nääs istutti ne takas pohjaan. Ja taas me saatiin alottaa homma alusta ja ampua meidän raketit. Taas tuli emäntä ja istutti kasvit. Taas me ammuttiin, ja taas se istutti... Me huomattiin vähän ajan päästä että emäntä ei oikeen arvostanu meidän leikkejä, se meinas nimittäin menettää hermot kun kasvit kellui vähän väliä tuolla pinnalla. Ja yhdessä vaiheessa se jo suunnitteli pistävänsä kasveihin pienet painot jotta ne pysyis pohjassa. No, siinä vaiheessa me sit päätettiin että me oltiin jo saatu ampua monen monta rakettia, joten me lopetettiin leikit ja ruvettiin oottamaan syötävää. Kaiken kaikkiaan meidän vuosi vaihtui tosi kivasti. Toivottavasti vaihtui kaikilla muillakin. Hyvää Vuotta 2011 kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Aaaaaws mahtavaa ;)
    Pikkusilla tosi hieno uusvuos ollu :) Oikein saivat raketteja ampua sun muuta - näissä raketeissa se hyvä puoli, ettei kuulu kamalaa meteliä...

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä että noilla kaloilla on ollut unelma uusvuosi kun ei kuulunnu meteliä sisälle.Rauhallista uuttavuotta myös teille!

    VastaaPoista