maanantai 7. helmikuuta 2011

Tervetuloa, naapuri!

Tänään me vihdoin nähtiin se. Kyllä meitä jännitti millanen se on, me kun on ootettu sitä jo viikkoja. Kyllä kannatti oottaa, voi vitsi että se on komea!
Ai mikä? No tietysti tää meidän uusi naapuri. Naapuri se on siksi että se asuu eri altaassa kuin me, se asuu tossa viereisessä tankissa. Se asuu siinä siksi kun meitä kaloja ja noita sammakoita ei voi pitää samassa altaassa, me ei oikein olla sopivaa seuraa toisillemme.

Oottakaas kun mä kerron teille vähän enemmän tästä meidän uudesta perheenjäsenestä. Se on kiinankellosammakko, ja sen nimi on Quark. Quark se on siksi, koska emäntä suorastaan rakastaa Star Trek-leffoja. Ja täytyy myöntää että osuva on nimi sampille, se on vähän Quarkin näkönen. Ties vaikka se kelpais joskus sijaisnäyttelijäks, jos meinaan se oikea näyttelijä vaikka sairastuu.

Quark on hyönteissyöjä. Se tykkää jauhomadoista, banaanikärpäsistä ja heinäsirkoista. Tällä hetkellä Quark saa ahmia niitä ihan yksin, sillä akvaariokaupassa ei ollut kuin yksi kiinankellosammakko. Quarkille on suunnitteilla seuraa, kunhan seuraava liikkeen tilaus vain suomeen saapuu. Tarkoitus on kuulemma hankkia Quarkille naisseuraa.. Taitaa emännällä olla taas poikaskasvatus mielessä. Se varmaan sekoaa ihan lopullisesti siinä vaiheessa kun me tästä joskus innostutaan noihin poikasentekopuuhiin.
Mutta kuiteskin; toi eka valokuva on otettu heti kun Quark meidän luokse saapui. Siinä se heti rohkeena heiluttaa lukijoille käpälää että morjens vaan, mää tulin nyt! Quark on vielä kuljetusboxin sisällä, kun tuo kuva on otettu. Tokassa kuvassa se on just päässy tohon meidän naapurialtaaseen. Emäntä sitä Sisusteli antaumuksella monta tuntia. Sisustaa se sitä varmaan lähipäivinä vielä moneen kertaan, mut nyt se halus että Quark saa vaan rauhassa tutustua uuteen kotiinsa ja meihin tietysti. Emäntä ei halunnu nääs stressata sitä enää tänään, olihan se jo matkannu liikkeestä linja-autolla meille pienessä boxissaan. Niinpä emäntä ottaa teille siitä lisää kuvia joskus toiste, ja me taas päästään sitten kertomaan minkälainen heppu toi Quark oikein on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti